skip to Main Content

Plat dak

Een huis bouwen kost veel geld. Dat hoeven we u niet te vertellen. In nieuwbouw wordt daarom vaak gekozen om niet meteen de hele droomwoning te bouwen. De kosten en bouwwerken spreiden in de tijd is zeker voor jonge mensen een bewuste keuze geworden. Een plat dak leggen we in EPDM dak rubber, hierdoor is het dak goed voor jaren.

Kiezen voor een plat dak is in dat geval logisch en verstandig. In een latere fase kunt u er namelijk een extra verdieping op bouwen.

Belangrijk is natuurlijk wel dat uw plat dak vakkundig gebouwd is. Waterdicht, goed geïsoleerd en stevig. Maar daarover hoeft u zich geen zorgen te maken bij ons.

Hellend dak

Bij hellende daken is de keuze voor dakbedekking vele malen groter dan voor platte daken. Dakpannen bestaan er in alle vormen, kleuren en… prijzen.

Neem gerust een kijkje tussen onze realisaties of maak een afspraak voor meer informatie rond dit topic.

Loopt u rond met bouwplannen? Of bent u op zoek naar betrouwbare dakwerkers die het dak van uw nieuwbouw project kunnen realiseren volgens de regels van de kunst? Neem dan even tijd om hier te ontdekken wat we voor uw plat of hellend dak kunnen betekenen.

Nieuwbouw realisaties

Back To Top