skip to Main Content

Nieuwbouw plat dak voor diverse toepassingen

Een plat dak is te vinden op een breed scala aan gebouwen: op woongebouwen zoals als eengezinswoningen en appartementencomplexen, op grote bedrijfsgebouwen, magazijnen, scholen, sportcomplexen en op kleine (hobby)ruimtes zoals tuinhuizen en carports.

De keuze voor een plat dak hangt af van verschillende factoren, waaronder de architectuur van het gebouw, de gewenste functionaliteit en het budget.

De voordelen van een plat dak zijn:

  • Moderne uitstraling
  • Extra leefruimte
  • Eenvoudig onderhoud
  • Mogelijkheid tot installatie van zonnepanelen of groendak

Dakwerken Ferket is uw specialist voor platte daken. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw woning, bijgebouw of bedrijfspand.

Mogelijkheden voor de toekomst

Een huis bouwen kost veel geld. Dat hoeven we u niet te vertellen. In nieuwbouw wordt daarom vaak gekozen om niet meteen de hele droomwoning te bouwen. De kosten en bouwwerken spreiden in de tijd is zeker voor jonge mensen een bewuste keuze geworden. Kiezen voor een plat dak is in dat geval logisch en verstandig. In een latere fase kunt u er namelijk een extra verdieping op bouwen.

Een plat dak leggen we in EPDM dak rubber, hierdoor is het dak goed voor jaren. Belangrijk is natuurlijk wel dat uw plat dak vakkundig gebouwd is. Waterdicht, goed geïsoleerd en stevig. Maar daarover hoeft u zich geen zorgen te maken bij ons.

Materiaalkeuze plat dak

Bij Dakwerken Ferket kunt u kiezen tussen 3 materiaalsoorten als dakbedekking voor uw plat dak: Amerikaanse (gladde) EPDM, Resitrix en roofing. Wij installeren platte daken op zowel uw woning of bijgebouw als op bedrijfsgebouwen en magazijnen. Wij geven graag advies over de juiste materiaalkeuze voor uw bouwproject.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Mail ons vrijblijvend op info@dakwerken-ferket.be.

Zelfbouw: een budgetvriendelijk alternatief

logo epdmshopLegt u uw plat dak liever zelf? Neem gerust contact op met onze partner EPDMshop.be voor een vrijblijvende offerte via het offerteformulier of breng een bezoekje aan de website.

Loopt u rond met bouwplannen? Of bent u op zoek naar betrouwbare dakwerkers die het dak van uw nieuwbouw project kunnen realiseren volgens de regels van de kunst? Neem dan even tijd om te ontdekken wat we voor uw plat dak kunnen betekenen.

Nieuwbouw realisaties

Back To Top